Gość
http://www.necrosis-ashamani.pun.pl/vie … php?id=102
1. Imię?: -Bartek
2. Skąd jesteś?: -Warszawa
3. Wiek?(minimum 15):-w październiku będzie 15
3. Parę słów o sobie?(hobby, czym się zajmujesz etc.): -moją pasją jest gra na gitarze akustycznej/elektrycznej i ostatnio sporo siedzę na mu i myśle że nie przestanę zbyt szybko
4. Nick w grze?(oraz poprzednie jeśli takowe były): -Flip
5. Inne postacie którymi grałeś?(podaj nicki oraz resy): - nikt powyżej 1rr już nawet nicków nie pamiętam
6. Klasa postaci?: -SM
7. Ilość rr postaci? (minimum 1): -aktualnie 4 ale ostatnio dość szybko rośnie
8. Ilość warnów i za co?: -brak
9. Doświadczenie związane z mu?: - ta postacia gram z 2-3tyg ale ogólnie z rok już będzie
10.Staż na serwerze Freedom?: -ok 1 roku
11.Czy postać którą grasz jest Twoja od początku?: -tak
12.Poprzednie gildie i powód ich opuszczenia?: -byłem chwile w Not4You. wstąpiłem z nadzieją ze ktoś pomoże expic ale prawie nikt nie grał
13.Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: -szukam dobrej gildii w której panuje miła atmosfera.
14.Czego oczekujesz od naszej gildii?: -Oczekuje że poznam trochę ludzi i że ktoś bęzie on-line^^.
15.Jeśli posiadasz u nas swoich przyjaciół - pochwal się nimi?: -przez pare ostatnich dni expiłem z Aniaxx
X. Czy zapoznałeś się z regulaminem?: -Tak
Jestem na
Tak
Gość
poznalem sie z nim jest wporzadku, jestem na
Tak
http://www.necrosis-ashamani.pun.pl/vie … php?id=102
Osobiście go nie znam, aczkolwiek expilem z nim pare razy i wydał mi sie w porządku
TAK
Co prawda jest trochę młody jak na nasze standardy, ale przynajmniej umie się do tego przyznać. Nie jak dżuda, 14-letnia modelka ^^
TAK
Gość
Expiłem z nim ostatnio będę na :
Tak
Gość
Tak
Junior Administrator
jestem na Tak
szurpik napisał:
jestem na TAK
@Petek liczy się człowiek nie wiek ^^
Ale po coś ustaliliśmy to minimum wiekowe 16 lat...
Liczy sie człowiek a nie wiek .... uwierz ze wiek też ma znaczenie, jest spora róznica miedzy 12 a 16 latkiem ... każda G ma swoje zasady, "surowy" regulamin, my mamy taki i taki pozostanie