Zbanowany
1. Imię?: - Piotr
2. Skąd jesteś?: - Jaworzno ( województwo śląskie)
3. Wiek?(minimum 15):- 25
3. Parę słów o sobie?(hobby, czym się zajmujesz etc.): - Moim hobby jest unihokej.
4. Nick w grze?(oraz poprzednie jeśli takowe były): - Patryk_BK
5. Inne postacie którymi grałeś?(podaj nicki oraz resy): - Nie ma takich postaci
6. Klasa postaci?: - BK
7. Ilość rr postaci? (minimum 1): - 38 rr
8. Ilość warnów i za co?: - 0
9. Doświadczenie związane z mu?: - Znam ceny przedmiotów, umiem prać aby wyszedł ign.
10.Staż na serwerze Freedom?: - Niestety tylko 2 tygodnie.
11.Czy postać którą grasz jest Twoja od początku?: - Nie jest od początku, dostałem ją od kuzyna, który już nie gra.
12.Poprzednie gildie i powód ich opuszczenia?: - 0 (chciałem dostać się do Company, lecz GM napisał, że mnie nie przyjmie z powodu skargi na jakiegoś elfa- oczywiście to nie byłem ja oraz do _HEAVEN_, też odrzucili(twierdzą, że mam 17 lat )
13.Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: - Koledzy pisali, że ta gildia jest spoko i mam tu szanse.
14.Czego oczekujesz od naszej gildii?: - Oczekjuję miłych rozmów, pt,. Ja mogę dać dla gildii to samo oraz mogę pomóc na CS.
15.Jeśli posiadasz u nas swoich przyjaciół - pochwal się nimi?: - Z Aschmanów znam tylko Gepetto, ErCoN z sojuszu znam i koleguje się z: Morgan^^, Krych_BK,wHat, hogart.
X. Czy zapoznałeś się z regulaminem?: - Zapoznałem się z regulaminem.
To mój banner:
trudno tu zdecydowac gosc wspomina szczerze ze pisal do innych guild i go nie przyjeli ale z tym ign. to mnie rozbawił dalbym mu jednak szanse bede na tak
Gość
Jestem zdecydowanie na NIE. Patryk wedlug mnie nie zachowuje sie jak 25-latek. Zreszta kabluje na kazdego, kogo spotka, nawet na mnie raz "poskarzyl sie", lecz bez skutku -> http://gamefreedom.pl/skargi-i-za-aleni … evias.html , zalosne ^^
Zbanowany
Nie napisał o tym ,że był w R3VLOCIE, miał swoją GUILD - Jestem Na NIE
Ostatnio edytowany przez Kamileq (2010-07-26 07:51:14)
Z wiekiem nas okłamał. W podaniu do R3VOLTY napisał że ma 17 lat.
http://img689.imageshack.us/img689/1210/podanie1.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/3194/podanie2.jpg
Ponadto, z tamtej gildii wyleciał za handel acc.
Cholernie nie podoba mi się jego aktywność na forum, z dwóch kont: Piotrek222 i Śruba. W ciągu ostatnich dni nieźle zaspamował w skargach, skarżąc na kogo popadnie. Udaje stróża prawa, a sam regulaminu nie przestrzega - na arenę wszedł bugiem, wyrobił też exile za PK i chyba za ubliżanie.
Jeśli go przyjmiemy, straci na tym reputacja gildii.
Jestem na NIE
P.S. Może i ma te 25 lat, może i jego "kuzyn" skończył grę. Chociaż dla mnie to jest tylko zasłona dymna bo na forum zachowuje się jak ostatni noob. Najbardziej podpadł mi za tego "kapusia miesiąca". Tak, to on stworzył ten temat w którym obraził Administrację za eventy, wyzywał Vintara od popierdolonych gówniarzy. Takich to tępić, a nie brać do gildii.
DZIWNA TA SONDA. ZAZNACZYŁEM ZUPEŁNIE NIE TO CO CHCIAŁEM...
Gość
Również jestem na NIE.
Gość
Oczywiście, że nie, moim zdaniem to skończony kretyn W zupełności podzielam zdanie Petka. Chociaż wingi z ign dla SM sprzedał mi za 330b
Zbanowany
Podanie Oczywiście ODRZUCONE, Przeważające Głosy To NIE.